Nytt kontokampanj

En otrolig bonus för alla nya handlare!

 Beräkna din bonus nedan

Minsta insättning för kampanjen är 200 €.
{{data.bonus | currency:data.currency:0}}

kontakta din account manager.

Sätt in ytterligare {{data.nextAmount | currency:data.currency:0}} för att få en {{data.nextBonus | currency:data.currency:0}} bonus!

Ett annat sätt att njuta av marknaderna

Använd din bonus för att handla på ett enormt utbud av finansiella instrument med en av de mest reglerade mäklarna i världen.

Välj mellan några av de ledande Forex-plattformarna som MT4/5, AvaOptions, WebTrader eller vår prisbelönta app AvaTradeGO.

Få tillgång till handelsinsikter, nyttiga verktyg och tabellpaket för att förbättra dina handelsaffärer och njut av en personlig touch med vår flerspråkiga live support.

Den här Kampanjen gäller till 31 juli 2021.
Minsta insättning för kampanjen är 100.
*Giltig med en insättning på 200 eller mer.
Den här kampanjen är tillgänglig för basvalutakonton i USD, EUR, AUD och GDP.

CFD Handel Online Guide - Om Oss

CFDHandel.nu är en Svensk guide till CFD handel på nätet. Vi förklarar i detalj vad CFDs är, hur handel med CFDs fungerar och var man hittar de bästa CFD mäklarna för handel med CFDs i Sverige och EU.

Meny: CFD Handel Online | Bästa CFD Mäklare

Riskvarning

CFD Risk VarningCFD handel är hävstångshandel och innebär väldigt stora risker. Ni kan förlora mer än er insats. Det är otroligt viktigt att alltid ha detta i åtanke när ni handlar med CFDs.

CFD handel innebär stora kursrörelser på kort tid. Handel med CFDs och hävstångshandel i allmänhet är spännande och erbjuder stora möjligheter. Men tänk alltid på att det är svårt att göra sunda beslut när adrenalinet pumpar och vinsterna hägrar.

Ha alltid dessa två väldigt enkla råd i åtanke när ni handlar:

  • Spekulera aldrig för pengar som ni inte har råd att förlora.
  • Ha alltid en förutbestämd strategi om hur ni ska agera vid olika kursrörelser

Läs på ordentligt om den underliggande tillgång som ni ämnar handla med innan ni ger er in i handeln. Det är så klart också väldigt viktigt att ni vet exakt hur CFD handel fungerar innan ni börjar handla för riktiga pengar. Om ni följer dessa råd så har ni goda chanser att bli en framgångsrik CFD trader.

Lycka Till och Kör Hårt med er CFD Handel!